Scandinavian Dreams
Change language +31 411 212515
RING TILBAGE TIL MIG

Trysil

Trysil er det største skisportssted i Norge! Med sine 66 pister med garanteret sne, er Trysil det perfekte rejsemål for vintersportsferier, med fantastisk skiløb, snowboarding og langrend. Et rejsemål, som vi er stolte af at tilbyde til alle vores kunder. Alt er muligt i Trysil, uanset hvor godt du står på ski, eller hvad du vil ønske at lave.

Hvis du mener, ​​at 21 grønne, 17 blå, 17 røde og 11 sorte pister ikke giver dig nok udfordring, hvorfor så ikke prøve Trysils “Parks” med jumps, rails og bokse for begyndere og øvede skiløbere. Måske du vil bare gerne opleve den fascinerende natur omkring Trysil og nyde nogle af områdets 100 km langrendsspor!

LÆS MERE

Udover skiløb tilbyder Trysil en lang række vinteraktiviteter fra november til maj. Den mest populære er Husky Safarier – en uforglemmelig oplevelse! Trysil er et højt anbefalet rejsemål for et besøg med dine børn.

Vi kan tilbyde næsten alle indkvarteringer i Trysil, men vi vil råde dig til at bo i Turistsenteret eller i Høyfjellssenteret. Disse boliger er inden for gåafstand fra lifter, pister, skiskoler, butikker, barer og restauranter.

Turistsenteret ligger på den sydlige side af bjerget. Det er et af ​​de mere populære feriesteder med flere barer, restauranter og butikker og ​​mere udfordrende pister. Høyfjellssenteret ligger på den nordlige side, og er et roligere feriested med flere skiløjper for begyndere. Du kan faktisk stå på ski fra den ene landsby til den næste.

Vil du vide mere om Trysil skisportsstedet i Norge? Så kontakt os uden forpligtelse på info@scandinaviandreams.eu

  • Det største skisportssted i Norge (66 pister)
  • Skiløb/snowboarding og langrend
  • Ankomst med båd eller med fly
  • Børnevenligt
  • Husky Safarier

TAG ET KIG PÅ VORES REGELMÆSSIGT BOOKEDE REJSEARRANGEMENTER I Trysil

SE FLERE REGELMÆSSIGT BOOKEDE REJSEARRANGEMENTER I Trysil